Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A skinheadek

2009.01.25

A skinehad magyarul bőrfejű.

A skinheadek eredete: Gyökerei a munkásosztályhoz, a szegényebb néprétegekhez csatolják.A nem dolgozó szakadt (drogos) hippik ellen voltak.A skinhead stílus az 50-es, 60-as években alakult ki.

Kép

A skinheadek  jellemző öltözködése:Kép

 

1.kopasz, tar fej (bőrfej)

2.poló,ing

3.huzentróger 

4.farmer, gyakorló nadrág 

5.feltűrt , vagy betűrt nadrág

6.bakancs (acél betétes),surranó

7.fehér,  vörös, fekete cipő fűző

 

Cipőfűzők jelentése:fehér:-a fehér faj, a tiszta lélek és a rasszizmus jelentése

                                    vörös:az hord ilyet aki már részt vett valamilyen rasszista indítéku utacai harcban. vagyis már megvan a tűzkeresztsége

 

                                    fekete:-nincs jelentése

Kép

Kép

Kép

A skinheadek zenei stílusa: A hírrekkel ellentétben nincs olyan hogy skinhead reggea, vagy ska mert az már nem skinhead (hanem sharp: a ruházatuk hasolnló a skinhead viselethez ,de az eszmélyük ellentétes).Az igazi skinhead zene oi és ns. pl.:-magyar:Archívum,titkolt ellenállás,divizió88,oi-kor,arrow cross,vendetta,valhalla,hunnia,vádló bitófák,a.c.a.b.Kép Kép Kép Kép Kép Kép

 

  -külföldi zenekarok: skrew driver, sleipnir, garatos podres ,sound track , strumwreh

Kép Kép
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Termék teszt, tapasztalatok, értékelések és vélemények

(AprilEsteban, 2018.11.17 19:31)

A felhasznált összetevők klinikailag szentesített, de még mindig van a teljes jóváhagyási a Food and Drug Administration, így aludni könnyen éjjel tudva azt, hogy az egészség nulla kockázat. Rengeteg vélemény a weboldal, ami segít eldönteni, hogy lehet, hogy a termék valóban biztonságos, nem igazán. <a href=http://infazavr.org/magyarorszag</a> Coleus forskohlii. Fejleszti a használata , valamint a zsírok oxidációja a sejtek belsejébe, támogatja a szervezet elérni a régi szintű kövér, hogy hozzon létre lap kövér nyilvánvaló kívül az emberi test. L-karnitin. Aminosavak p megakadályozza, hogy a zsír kerüljön a véráramba, ezért a sejtek. Ez segít, hogy tartsa a vér csónak erős, egészséges, a vékony alak.

Levitra Helps To Keep A Sexual Relation Alive

(KevinNob, 2018.09.18 09:20)

Sexual relationship can be a pleasurable cooperation relationship with one?s partner. If anything goes completely wrong with this give and take process, it really is enough to derail the connection. But whatever could happen which is unpredictable. Moreover, able to keep a normal sexual relationship means keeping oneself physically healthy. So any type of sexual disfunction must be helped by utmost care. One such health hazard is impotence problems commonly within men. Unable to keep a proper and prolonged penile erection contributes to erection dysfunction. This is infact a critical problem for maintaining a proper sexual relationship. So when there arises a real problem it?s a good idea to treat it rather than sitting quiet.

The choice between your various available treatment plans involve treatment using a proper medicine. Response to an oral agent like Levitra can be extremely effective on this context. Studies show that male impotence is especially on account of insufficient flow of blood towards the penis? veins and lack of stimulation also. Practising oral therapy of Levitra boosts the rate of the flow of blood that gradually stimulates the penis providing a hard erection, adequate with an intercourse.Levitra is certainly one such drug that's discovered to be effective. Clinically it is often proved it even conditions patients who are suffering from various medical problems like hypertension, high cholesterol or diabetes. A lot of men, who took Levitra the very first time, responded positively for gaining high recovery rate. Besides, it's been also found who's can be also taken along with other medicines accustomed to treat other health conditions.

Cialis Super Active 20 Mg Matmott

(Matmott, 2018.08.26 07:35)

Cialis Indicaciones Prix Cialis Boite 4 Propecia Us <a href=http://cheapciali.com>cialis tablets for sale</a> Cephalexin Mouth

Magyar

(Munka+Erkölcs, 2010.06.20 22:10)

Itt a probélma...14 évesen én nem HEIL HITLERztem! oké a nagy lelkesedés...csak előbb utóbb te is rájössz hogy rá fogsz baszni! Meg az msn címed kiíród egy nyilvános oldalra? ez megint csak a FÚ DE NAGY SKINHEAD VAGYOK filling...nem leszólni akarlak, csak 14 évesen inkább még tanulj! Meg abban látszik a fiatalság, hogy itt neten kinyírod a niggereket, a kocsmikat, meg a sárgákat. ÉS vadul Heil Hitlerezel! Azt ajánlom tanulj! Az msn címedet meg sürgősen változtasd meg! Mert ezzel is simán rábaszhatsz!
AFAF-nak:
én tudom hogy van cigány és cigány között különbség...csak sok a fanatikus és ezek miatt vagyok én a "DIVAT", mert nem verek össze mindenkit aki nem fehér. Ha valaki hazafi vagy hungarista, annak a haza érdeke legyen az első..vagyis ha dolgozik benne az a 10% cigány akkor azokkal nincs baj! De azért jó lenne ha legalább 1 olyan cigány elém állna és azt mondaná: Köszönöm nem kell a segély, meg dolgozok a saját keresetemért. Mert errefelé ilyen nincs!

Re: Magyar

(Lucze Imre , 2017.06.07 20:56)

Üdv én 1-olyan cigány vagyok aki soha az életben nem kértem segélyt de nem is fogok !! Mivel ugyan úgy dolgozom mint más....de vissza térve ehhez a faji kérdésre ami ezen az oldalon megy azt mondják az emberek és a médiában is nagy divat lett a "cigány bűnözés fogalma ." Ilyen nincs !! mivel maga a bűnözés fogalma nem faji kérdés a bűnözés az bűnözés mindegy hogy, az fehér ,fekete, sárga vagy esetleg hupikék ember csinálja. Na és nem utoljára mutassatok olyan Magyar embert aki 100%-ban magyar. Csak vegyük azt a tényt hogy mindig is egy leigázott nép voltunk mivel az Orosz a Németek, a Törökök megszállása alatt voltunk. Na és ezért végig kefélték Magyarországot tehát az a atyafi aki veri a mellét hogy ő mekkora "ária" nem innék rá mérget hogy az úgy is van !!

Re: Magyar

(Lucze Imre, 2018.06.01 22:10)

Üdv én 1-olyan cigány vagyok aki soha az életben nem kértem segélyt de nem is fogok !! Mivel ugyan úgy dolgozom mint más....de vissza térve ehhez a faji kérdésre ami ezen az oldalon megy azt mondják az emberek és a médiában is nagy divat lett a "cigány bűnözés fogalma ." Ilyen nincs !! mivel maga a bűnözés fogalma nem faji kérdés a bűnözés az bűnözés mindegy hogy, az fehér ,fekete, sárga vagy esetleg hupikék ember csinálja. Na és nem utoljára mutassatok olyan Magyar embert aki 100%-ban magyar. Csak vegyük azt a tényt hogy mindig is egy leigázott nép voltunk mivel az Orosz a Németek, a Törökök megszállása alatt voltunk. Na és ezért végig kefélték Magyarországot tehát az a atyafi aki veri a mellét hogy ő mekkora "ária" nem innék rá mérget hogy az úgy is van !!

Elég nagy hülyeséget írtál.

(Ez faszság, 2017.08.07 20:07)

Ha tájokozott lennél picit tudnád hogy az eredeti skinheadek (a mostani sharp mozgalom), na ők voltak az igazi skinheadek. Ti inkább csak hungarista, hazafias kopasz emberek vagytok. És igenis létezik skinhead reggae és ska, a tradicionális régi skinek (és most is vannak ilyenek) hallgatták.
Külföldön teljesen más a fehér és a piros fűző jelentése.
A fehér antifasisztát vagy sharpot jelent. Ők a piros fűzőt akármelyik bakancsban hordva baloldallal azonosítják.

Re: Elég nagy hülyeséget írtál.

(Papa, 2017.12.29 19:46)

Kit érdekel? A SHARP szar. A SKA szar. A REGGAE szar. Mi meg ,,Voltunk. Vagyunk. LESZÜNK!!! ....és pont.

level

(vegzet, 2017.07.14 22:05)

Atbasztak a geci romak. El kene picsazni oket. Ki tudna segiteni?☺

Kurva romák

(Oláh Attila, 2010.03.28 17:12)

Hogyha egy köcsög még egy rossz szót mer mondani a Skinheadekre, megkeresem és megölöm!

Re: Kurva romák

(vegzet, 2017.07.14 22:03)

Atbasztak a ciganyok. El kene picsazni oket. Ki segotene.?

Peti

(Peti, 2010.05.21 17:24)

szerintem ha tenni is akarnak valamit, de ha alig vannak akor mit tudnak??? én szabolcsban lakom és itt kimész az utcára és mit láttol hogy a magyarok nem mernek az utcán nyugodtan végig menni mert a cigányok mindenhol ott vannak!!!

Re: Peti

(kicsi rocker, 2012.07.27 12:48)

hát igen.... elég szomorú....

Re: Re: Peti

(NeoNazi Skinhead, 2017.03.31 18:55)

Figyu sok Skinhead et oda kell hívni vagy 100at és jól agyonkell vern ia roma geciket!

Náci vagyok és fajgyűlölő

(NeoNazi Skinhead, 2017.03.31 18:53)

A Skinhead ek mármint a Fasiszta és rasszista Skineknek üzenem ti vagytok a királyok és folytassátok a sok cigány gecit agyon kell verni!

Kecskemét környéke

(Laca, 2012.08.05 19:34)

Sziasztok
Engem kikezdtek a cigányok, pedig nem foglalkozok velük. Most már bandában kötnek belém. Vékony férfi vagyok, de nem egyedül jön hanem rokonokkal testvérekkel. Én hogy tudnám rendbe rakni őket hogy eltakarodjanak a környékünkről? Kitől kérjek segítséget? Ha valaki tud valami frankó megoldást jelezze legyenszíves. Köszönöm.

Re: Kecskemét környéke

(NeoNazi Skinhead, 2017.03.31 18:51)

Verd meg a büdös romákat vagy hívj pár havert,Skint és verjétek szét,vagy fogj valami fegyvert és ilyesztgesd el őket (én megverném)

Nagyber

(Borfej, 2015.09.15 07:30)

skinhead

(takács , 2015.04.04 08:02)

minden skinheadnek kell a fehér fűzö a punkok meg a piros fűzöt horgyák minden punk egy rohadék eljen a skinhead szebb jövöt

szigetvár

(skinhead, 2010.01.04 08:25)

Nem maradsz menj a picsába köcsög antifaszu te gecifejü köcsög nyomorék ez nem a te országod


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24

Következő »