Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A skinheadek

2009.01.25

A skinehad magyarul bőrfejű.

A skinheadek eredete: Gyökerei a munkásosztályhoz, a szegényebb néprétegekhez csatolják.A nem dolgozó szakadt (drogos) hippik ellen voltak.A skinhead stílus az 50-es, 60-as években alakult ki.

Kép

A skinheadek  jellemző öltözködése:Kép

 

1.kopasz, tar fej (bőrfej)

2.poló,ing

3.huzentróger 

4.farmer, gyakorló nadrág 

5.feltűrt , vagy betűrt nadrág

6.bakancs (acél betétes),surranó

7.fehér,  vörös, fekete cipő fűző

 

Cipőfűzők jelentése:fehér:-a fehér faj, a tiszta lélek és a rasszizmus jelentése

                                    vörös:az hord ilyet aki már részt vett valamilyen rasszista indítéku utacai harcban. vagyis már megvan a tűzkeresztsége

 

                                    fekete:-nincs jelentése

Kép

Kép

Kép

A skinheadek zenei stílusa: A hírrekkel ellentétben nincs olyan hogy skinhead reggea, vagy ska mert az már nem skinhead (hanem sharp: a ruházatuk hasolnló a skinhead viselethez ,de az eszmélyük ellentétes).Az igazi skinhead zene oi és ns. pl.:-magyar:Archívum,titkolt ellenállás,divizió88,oi-kor,arrow cross,vendetta,valhalla,hunnia,vádló bitófák,a.c.a.b.Kép Kép Kép Kép Kép Kép

 

  -külföldi zenekarok: skrew driver, sleipnir, garatos podres ,sound track , strumwreh

Kép Kép
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Harcos válasz

(14csabi88, 2010.11.17 10:25)

Szia harcos. Ha nekem szántad a dícséreted akkor köszönöm. Én nem tartom magam különbnek a többiektől csak nyitott szemmel járok az országban és látom mi zajlik és ne verem a nyálam a tudatlanságomra. Milliónyi könyvet olvastam így van jogom okítani az embereket, ráadásul történelem szakos vagyok a főiskolán.... de erről ennyi elég.. :)

Bármennyire hihetetlen a skinhead és a hungarista csak radikalizmusában tér el. Mi szélsőségesen először a hazánkat tettekkel próbáljuk tényleg magyarok által lakottá tenni, a hungarista injkább szónokolva és elsősorban nem a kisebbségekre törekszik hanem az ország fellendítésére. Különbséget mégsem ehet nagyon tenni köztük mert mindkettőre szükség van "kell a mártír és kell a szónok is" . Szükségük van egymásra, ha most még annyira nem is nyilvánul meg, de a végső harcban csak egymásra számíthatnak önzetlenül.

A fogalmakkal az emberek tényleg nincsenek tisztában, bár nekik is van némi igazságuk. A zsidó gyűlölet kivételével a fasizmus és a nacionalizmus ugyan az volt szóval ilyen alapon összehasonlíthatják, de akkor sem lesz ugyan az. Na meg hogy hangzana az hogy antinacionalista.. Túl hosszú lenne és a sok szerencsétlen komcsi nem tudná kiejteni mert beszédkézségük 0.

Adjon az Úr Isten!

(Harcos1993, 2010.11.16 16:56)

Adjon az Úr Isten kedves bajtársaim!

Büszke vagyok reád, Csabi, hogy te tényleg igazi magyar érzelmű, nemzeti identitású, önazonosságú, öntudatú személyi egyéniség vagy!

Figyeljetek srácok, én azt mondom néktek, hogy alapjában véve, a skinhead mozgalomnak, hazánkban, ennek az ideológiának nem a "divatban" kellene megnyilvánulnia.

A skinhead ideológia, identitás, központúság, nem divat, akár mennyire hihetetlen, hanem egy szép, gyönyörű, tradíció!

Igazában véve, én is rendelkezem skinhead ideológiával, de akár mennyire hihetetlen, én teljes mértékben hungarista személyi egyéniség vagyok, és annak is vallom magam örök életemben!

A kifejezések használatával, több ember nincs tisztában, tehát antifasizmus szóval sincs tisztában, ez a személy, aki ilyet írt, a skinheadek nem fasiszták, könyörgöm fogják már fel, ha a gyökereit a skinneknek nézzük, a skinhead mozgalom, Angliához köthető mozgalom, Angliábal alakult ki, s nem pedig Olaszországban, Mussolini korszakában!

Tehát, már ha valaki ennyire értetlen, akkor erről mi nem tehetünk, mi csak próbáljuk az embereket buzdítani, biztatni, a jó cselekedetekkel!

Ennél rosszabb, most ne haragudjatok, hogy politizálok, de a Jobbik Magyarországért Mozgalmat, náci, fasiszta, rasszista politikai pártnak nevezik le!

Nékem kifejezetten, Szálasi Ferenc a példaképem, én tisztában vagyok az ő cselekedeteivel, mert tények vannak itt, kérem szépen!

A nemzeti szocializmus, és a nemzeti radikalizmus, sem ugyanaz, színesben igen, mert természetesen jobb oldali politikai eszmét képvisel, mindkettő!

De, konkrétan nem!

És akármennyire hihetetlen, én nem vagyok rasszista, én teljes mértékben, és teljes joggal antiszemita személy vagyok, és az is fogok maradni!

Így Adjon az Úr Isten Szebb Jövőt bajtársak!

skinhead

(14csabi88, 2010.11.10 21:40)

Szigetvár (azaz antifa köcsög) te mit keresel itt? Van kismillió antifa oldal miért nem oda irkálsz? jah h ott sem tűrnek meg? nah te az igazi társadalmi söpredékek közé tartozol.

azt írtad "Heil Hitlet ... Hahaha!" Erre mi azt mondjuk h "hu-ha Antifa? HA ha ha"... nem belőletek van a világ. Ti ide szarok vagytok . Mehettek 100-an 4- ellen .. akkor is ti kaptok ki. Ha nem akkor én itt vagyok. Keress személyesen akár száz emberrel is.. És megtudok ki a skinhead és hányan állnak fel a ti pár éves hülye gyerekek által kitalált "subkultúrátok" ellen.

Skinhead

(14csabi88, 2010.11.10 21:35)

Kedves bence. Az addik oké hogy utáljuk a cigányt. Sajnos nem ez a legfontosabb problémánk. A mai skinhead társadalom problémája 2 részre osztódik és nem a cigánnyal kell foglalkozni ... azt mi a skinheadséget "űzők" mondjuk az csak jháték már.
1. a skinhead-ek szelektálása: sajnos a legáltalánosabb probléma hogy ez divat lett.. szelektálni kell mi nem mennyiséggel harcolunk hanem minőséggel. és ez a lények. annó egy 60 ezres települést 300-an nem tudtunk rendben tartani de most szelektálva a divatot kiszűrva 45-50-en rendben tartjuk ugyan azat a várost. a lényeg a minőség.
2. a zsidó a másik társadalmi probléma.: A zsidónak pénze van a cigánynak meg az kell.. szal ha kiűzöd a zsidót az országból megy a cigány is mert nincs ki támogassa. ez a sajnos a valóságos tény manapság. ezelőtt 2 évvel más volt a helyzet de sajnos most ezek a fő problémák.

Kedves bemutatkozást nem megtevő "fűzőproblémák" író. Te neked nem sok fogalmad lehet a dologról. te egy "csendesharcos" vagy otthon a székben (és mielőtt félrértenéd nem bántásként szánom) Magyaráztad már cigánynak h fehér fűző mérrt van? Vagy vertek meg már fehér fűző miatt? mHa ezt írtad akkor ezekszerint nem.
Abban igazad van hogy tényleg az számít h belül mi van .. de ha már kimersz tenni egy fehér fűzőt akkor te már harcos vagy, és kész vagy a mindennapos saját testi épséged megvédésére... hibába hiszi az ember magát nagynek ha normálisan öltözik. 100 esetből rákötnek 2x max míg kjirakod a fehéret akkor 100-ból 200x kötnek rád. ez a nagy helyzet. tény hogy a belső a lényeg de ahoz bátorság kell h ki merd tenni a fűzőt.

fűző problémák:D

(sok semmittudó balfasz vanitt:S, 2010.11.10 18:54)

Hát ezek összekapnak h mien fűző van a bakancsodban -.- nem azt mondom h semmi lényege nincs , de nem az a lényeg h valakin most fehér fűző van v fekete v hogy bakancs van rajta v éppen valamien cipő. Szerintem nem annyira számít h valaki mit hord , a legfontosabb az h miben hisz. Ja és Szigetvár te nemtudom mit csinálsz itt... Kitartás! srácok így tovább Oi!

skinhgeadpower@citromail.hu

(bence, 2010.11.05 12:44)

szigetvár ne fikázd a skinhead stílust meg avalást me szét rúgoma segged az biztos

Szigetvár

(Antifa, 2010.11.01 11:21)

Heil Hitler...Ha Ha Ha!!!

skinhgeadpower@citromail.hu

(Bence, 2010.10.31 10:07)

Igen lányok értem mit akartáka világnak elmagyarázni énis ebbena cipöben járok utálomm az öszes cigány romát nincs hejük az országunkban és remélem minél töb ember szivében sikerült fel keltenetek ezt a lángot Heil Hitler
SKINHEAD POWER Mindent az Országunkért de semmit a Kisebségért

Skin

(14csabi88, 2010.10.24 15:25)

Nah te most aztán ezzel nagyon bátor voltál! Látom az inteligenciád nem haladja meg a tevéét sem.

Ha már ennyire vagy valaki akkor ne egy dalszövegből idézz hanem találj ki magadtól valamit.

Egyébként hogy idézzek én is. "ostoba ostaba, jajj de ostoba. Vörös faszfej. "
Egészségedre!

Szigetvár

(Antifa, 2010.10.22 19:05)

Ostoba,ostoba jaj de ostoba!

Skin

(14csabi88, 2010.10.21 22:32)

SZiasztok!
Csak anyi hozzáfűzni valóm van hogy Martinnak igaza van abban hogy a vörösfűző a vértisztaság jelképe amita II. vh-ban használtak.
Volt valaki aki írta hogy kéket is hordanak. Segítek ... vörös fekete fehér.. csak ezeket találod egy Skinhead bakancsában semmi mást .. a többit meg azok koholt jelentéseit a liberalista balfaszok és a punk szennyek hozták létre unalmukban és hogy ők ezzel mutassák azt hogy ők is tudnak alkotni.

Szigetvár: neked csak annyit a drága költeményedre hogy egy szar lett és úgy látszik hogy ez nem a te országod .. el lehet menni. (csakhogy egy olyan személy szavaival éljek akit te is bisztosan éltetsz és rá is szavazol amennyiben szavazó képes vagy bár ennyi iq-val nem hiszem)
Írtad hogy nem fértünk volna el a III. birodalomban. Látom megint előjött a tanulatlanságod és az hogy életedben 1 könyvet láttál azt is anyukád olvasta gyerekkoroddban.
Az hogy valaki náci szavakat használ és kiabál azzal semmi gond nincs.. nagyon helyes hogy kiabálják hisz így látni hogy vannak még bátor emberek akik képesek az ország felével szembeszálni a hitükért. Ha egy koncerten sem jártál akkor ne alkoss róla véleményt.. De ha ennyire akarod akkor 1x elviszlek 1 koncertre ..
A német meg a magyar eszme és a cselekedeti tervek hasonlóak voltak ezért van az hogy sok skin élteti hitlert pl.
A világon 1 dolgon van itt a hangsúly (csak mert kérdezted hogy miért is harcolnak) : A felsőbrendűség egyértelmű. Meg azért hogy minden faszkalap menjen vissza az ő saját országába. a sok zsidó miatt nincs munkahely( nem engem érint de sok magyar bajtársat érint) és eljöhet az mikor te is úgy jársz.
Meg szeretheted a cigányokat is.. azoknak nincs országuk mert sehol nem tűrték meg őket és mindenhonnan elüldözték őket. Magyarországon azért nincsenek elüldözve mert szavazati joguik van és ha a zsidó befogadja akkor a cigány rászavaz.. Ezért a zsidó védi is foggal körömmel.

A többi hozzászólónak szólok most, azoknak akik azt írják h vegyetek be.. Srácok és lányok ez nem úgy működik hogy vegyetek be. Ide tanulni kell történelemből tudnod kell ... Emellett ez egy hitvilág és életérzés .. ebből adódik hogy ezt érzni kell... aztán ha kialakul akkor számíts rá hogy ez a dolog nem egy életbisztosítás ezért a rendőr meg a sok kis fos kisebbségi nem lesz a legjobb barátos ezért igencsak meg kell tudnod védeni magad. ebből következik a kötelezző jellegű küzdősport(ok) űzése mert ugyenis ez egy harcosokból álló szubkultúra. Ebből az is köetkezik hogy mivel a rendőrök nem lesznek barátaid tudd a jogokat igen keményen hogy tudd meddig mehetsz el és mikor elég. Egyébként én azt mondom h határok nélkül ezeket elűzni innen szal csak hajrá srácok. a rendőrökkel meg azért beszéljetek szépen. nem hiányzik hogy elfonjom a radikális oldal.

Fehér Európát!

Szigetvár

(Antifa, 2010.10.13 17:18)

Lehet attól skinhead vki ha barna a bőre? Lehet bizony!Főleg ha S.H.A.R.P. az illető!:)

extasyclan@hotmail.com

(Totenkopf, 2010.10.13 08:23)

Mennyi baromságot össze tudtok hozni!
Tudatlan emberek tudjátok egyáltalán miért harcoltok???
Szeretnék egy skingirl-el beszélni msn: extasyclan@hotmail.com
Sürgős!!!

Makó

(Krisztián, 2010.10.12 22:18)

Én is lefetek skinhead Kopasz fejem van Vegyetek fek msn re kovacskrisztian96@hotmail.com super brutal 88 vegyetek fel msn re

baj???

(skin, 2010.10.12 18:12)

haljátok lehet attol skinhed hogy egy kicsit barna a böröm ,de nem vok cigány?

skinhead

(SkInHeAd, 2010.10.12 15:46)

cigányok, asztnemvágom mér jöttetek be az országba.A büdös románia mérnem jo?? Tálán már ott se fértek el ti retkes dögök!! Egytül egyig kiirtjuk a fajtátokat!! dögöjetek meg!!!

Szigetvár

(Antifa, 2010.10.10 13:36)

Na figyelj barátom!!!!! Te nem vagy tisztában a dolgokkal!!!! Itt fikázol+sztálin bérencének nevezel,gondolkozz egy kicsit,szőke kékszemű,atléta típus vagy,és az anyanyelved német??? Hát valószínüleg nem... Hitler szemében te is egy hitvány élősködő parazita lettél volna,akinek nincs helye a Harmadik Birodalomban! Na akkor most miről beszélünk!Nevetség tárgyai vagytok!Nagy magyarnak érzitek magatokat,közben náci jelszavakat kiabálva lengetitek a karotokat!Szerencsétlenek.....

totkomlos

(Tündi, 2010.09.24 13:32)

szerintem is cak azok a majmok hordanak vörös füzöt!de az már szégyen ha valaki nincs tisztába a dolgaival

remszakacs@vipmail.hu

(ANARCHISTA, 2010.09.18 15:04)

A fehér fűző a fekete bakancsban a fehérek és feketék összetartását jelképezi.A piros fűzőt a boneheadek hordják.Olvasni is kéne mielött ilyen híreket terjesztesz bonhead.Még mindíg nem fér a fejedbe,hogy a skinhead antirasszista...

szepigirl

(szepigirl, 2010.09.16 15:07)

énis szeretnék egy ilyen chatet de én sem találok:(


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24

Következő »