Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A skinheadek

2009.01.25

A skinehad magyarul bőrfejű.

A skinheadek eredete: Gyökerei a munkásosztályhoz, a szegényebb néprétegekhez csatolják.A nem dolgozó szakadt (drogos) hippik ellen voltak.A skinhead stílus az 50-es, 60-as években alakult ki.

Kép

A skinheadek  jellemző öltözködése:Kép

 

1.kopasz, tar fej (bőrfej)

2.poló,ing

3.huzentróger 

4.farmer, gyakorló nadrág 

5.feltűrt , vagy betűrt nadrág

6.bakancs (acél betétes),surranó

7.fehér,  vörös, fekete cipő fűző

 

Cipőfűzők jelentése:fehér:-a fehér faj, a tiszta lélek és a rasszizmus jelentése

                                    vörös:az hord ilyet aki már részt vett valamilyen rasszista indítéku utacai harcban. vagyis már megvan a tűzkeresztsége

 

                                    fekete:-nincs jelentése

Kép

Kép

Kép

A skinheadek zenei stílusa: A hírrekkel ellentétben nincs olyan hogy skinhead reggea, vagy ska mert az már nem skinhead (hanem sharp: a ruházatuk hasolnló a skinhead viselethez ,de az eszmélyük ellentétes).Az igazi skinhead zene oi és ns. pl.:-magyar:Archívum,titkolt ellenállás,divizió88,oi-kor,arrow cross,vendetta,valhalla,hunnia,vádló bitófák,a.c.a.b.Kép Kép Kép Kép Kép Kép

 

  -külföldi zenekarok: skrew driver, sleipnir, garatos podres ,sound track , strumwreh

Kép Kép
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

üző

(Martin, 2010.09.29 16:38)

Uristen ennyi hülyeséget összehordani ahjjj
1 a vörös füző jelentése a fehér emberek vérének tisztaságára utal vagy vér és becsület amugy meg második világháborúban a németek hordták... csak kis törtnénelmi ismeret kell a punkok csak ellopták mint sok mást is

üzenem a szigetvári antiszarnak hogy büszke lehet magára sztálin büszkesége hogy iylet birt irni egy emberre aki megprobált mindent megtenni hogy most jobb legyen

3 tündike te mit hordassz itt össze bátyádis látnák ezt a baromságot amit itt elhittél akk az 1mmes hajukat kitépnék

jah és a skinhead sose volt antifasiszta

Re: üző

(Saw, 2013.04.09 16:35)

Hello
Te honnan veszed hogy a 2. vh-ban a Németek vörös/piros fűzőt hordtak a bakancsban ? Érdekel engem azért kérdem

zolyomi_adam@freemail.hu

(Zólyomi Ádám, 2013.02.28 09:17)

király az oldalatok én is régóta faj gyülölö vagyok

SHARP!

(RudeBoy, 2013.02.05 20:50)

A hírrekkel ellentétben nincs olyan hogy skinhead reggea, vagy ska mert az már nem skinhead (hanem sharp: a ruházatuk hasolnló a skinhead viselethez ,de az eszmélyük ellentétes).Az igazi skinhead zene oi és ns. :O :O
Na erről kicsit még olvass! Ez már ne is haragudj de baromság. A skinhead zene eredeti őshazája jamaika, ugyhogy kicsit még nézz körül.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Szkinhed
WIKIPÉDIA A BARÁTOD! Ne írj ostobaságokat!

timcsok08

(BENKO ATTILA, 2013.01.22 14:58)

minel tobb skinheadet hogy legyen rend es fegyelem !!! Kitartas buszkeseg fegyelem

tatabànya

(fehér Béla, 2012.12.28 17:40)

Rohad romàk

eae

(béci, 2012.01.26 17:08)

Szeretnék figyelmetekbe ajánlani egy remek albumot,az EGYSÉGBEN AZ ERŐ 2. cd-t,ezen három kiváló magyar hazafias/antiliberális banda fejenként hat,tehát összesen 18 dalát találod,a csapatok pedig:Utolsó Védvonal,Kitörés,Onogur.Ez a cd a loyalty records weboldalán (www.loyalty-records.com/)mindössze 2000 ft,ha megteheted,támogasd a zenekarokat a cd megrendelésével.Mindhárom zenekarról találtok profilt a rockerek.hu-n.

AFAF

(drez, 2010.06.09 10:22)

buzi az összes cigány! OI! jah és huzanak indiába!

Re: AFAF

(Red Skull 88, 2011.12.13 15:37)

Jaja ahogy mondod takarodjanak vissza semmi keresniük való itt!!!

Karakószörcsög

(Dydyke!, 2010.05.03 11:46)

De undorítóak a rasszista emberek, elmondjak valamit, általánosítani könnyű, nekem nem 1 nem 2 osztálytársam roma, aki nem otthon ül a segélyért,hanem dolgozik, és szerintem többet tud felmutatni mint ti itt 1 jó páran, és meg nézném még itt a sok száj hősből hány dolgozik, mert szöveg az aztán van, a másik fele Magyarország? Szerintetek itt hol van rendes magyar ember? Itt nincs 1 se, háborúkban itt végig mentek a tatárok, németek, az oroszok, na hol van itt magyar ember sehol, lehet a ti dédöreganyátok is roma:D azt itt teszitek magatokat, amúgy meg az ítélet nem a tiétek hanem az Istené erről ennyi és süllyedjetek el!

Re: Karakószörcsög

(Világosság!, 2011.11.25 15:35)

Amit írtál igaz! A te Dédanyád biztos hogy cigány, nem is lenne baj, ha megnevelt volna, de lehet hogy 13évesen még neki is lett volna mit tanulni a suliban! Gratulálok IQ bajnok!
Még szerencse hogy Isten kezében a döntés és nem a tiédben, mert abból biztos nem kérnék! Még több zsidót és cigányt már amúgy sem bírna el az ország.
Amúgy meg jogos a kérdésed, mert én is sajnos keveset látok belőlük. Túl sokat öltetek már meg így is! Itt arra kéne, kell gondolni, hogy ki érzi magát magyarnak, ki szereti ezt a Hazát, ami ma már többszörösen kirabolt, megcsonkított, ellenséggel és árulókkal erősen fertőzött. Ki szeretné, hogy végre a magyar érzelmű emberek Hazája legyen újra és ne az exodus végállomása.
Nekem semmi bajom nincs a cigányokkal és a zsidókkal, csak ne csinálnák állandóan a balhét. Ne akarnák öldökölni az embereket és ellopni a Hazánkat. Nekem is volt cigány osztálytársam, akinek a testvérei mindennap megvertek, de ismertem egy olyan cigány családot is akiknek félniük kellett a többi cigánytól, mert ők eljártak dolgozni és ez nem tetszett a többségnek. Ez volt még 1999 előtt, akkor ma mi lehet?
Én a Haza és Nemzet árulóit utálom, azokat akik az emberek ellen minden lehetséges bűnt elkövetnek hogy ne legyen otthonuk, megélhetésük és Hazájuk.
Én béke és szeretet párti vagyok, de sajnos az ellenséggel fel kell venni a harcot ha nem birkaként akarok egy nap arra ébredni hogy mi következünk a likvidálásban és nincs már Hazánk. Mindennek meg van a maga ideje, a békének és a Harcnak is.

tab,gárdonyi,géza,uca.3.3

(fehér,tamás, 2011.11.20 09:15)

nevem,fehér,tamás,és,becenevén,hando,nép,fajták,akiket,nem,birok,cigányok,zsidok,négerek,oroszok,kinaiak,kambozsaiak,vietnámiak,koreaiak,meg,nem,csak,azokat,nem,birom,akiket,itt,most,felsoroltam,én,nem,szeretema,buzikat,bolondokat,hippiket,drogosokat

tab,gárdonyi,géza,uca.3.3

(fehér,tamás, 2011.11.20 09:25)

,ha,valaki,barátom,akar,leni,soha,ne,vegyen,fel,rozsaszin,felsőt,vagy,sárga,felsőt

tab,gárdonyi,géza,uca.3.3

(fehér,tamás, 2011.11.20 09:00)

a,romper,stomper,azegy,ausztrál,filmdráma

érték

(Werwolf, 2011.10.26 21:48)

rasszizmus igazi jelentése - A saját fajtádat jobban megbecsülöd mint más fajtába tartozó népeket?

Nem az, az az hogy mint a nácik anno pontos rangsort állítottak fel.
A cigányok közt is Himmler a árjától (rezervátummal) a "féregig".
Vagy hogy fontosak a különbségek és tartsd be ha lehet.

részben nagyon jogos anti-semitízmus - jamakiai brit szorgalmas munkás britek

Roy Ellis (Mr. Symarip), Skinhead Moonstomp. Barcelona, KGB. 14th november 2008 (4/5)

(Tradskin, 2011.09.23 16:37)

http://www.youtube.com/watch?v=TY93m870yhw

Valóban?

(Tradskin, 2011.09.23 16:35)

A skinhead mozgalom valójában a Jamaikai bevándorlók és hard modok keveredéséből jött létre, alapvetően fekete kultúrális gyökerei vannak, semmi köze a rasszizmushoz. Hogy Anglián kívül ez másképp került a köztudatba annak köszönhető, hogy a hetvenes években először a punkok, majd a skinheadek közül sokan csatlakoztak a Nemzeti Fronthoz. Valójában a többi skinhead boneheadeknek nevezte el az új irányzatot. Bármennyire nem tetszik, a modok és az eredeti skinheadek zenei ízlése csak a fekete zenét fogadta be. És akkor a Northern Soul mozgalomról még nem is beszéltünk, amiben ugyancsak nagy számban részt vettek a skinek.

helyesbítés

(Anoním jelenség, 2011.07.02 06:44)

* Sturmwehr

hozzászolok

(Anoním jelenség, 2011.07.02 06:43)

Érdekes,hogy az oldal NS szimpatizáns közben a Skin Képek mappa 12. képén a R.A.S.H. UNITED egyik képe van kitéve amin messziről virít a k*rva sarló és kalapács nem is beszélve a lenti 3 db nyílról ami a hivatalos logójuk s nem az amilyent a Strike Anywhere nevű Rise Against-hez hasonló zenét játszó banda használ a lényeg,hogy azt le kéne szedni a másik,hogy az reggae s nem reggea Ska-ról meg csak 5 nagy bandát említenék 3 hazait s kettő külföldit Madness Bad Manners Skanzelizé Falls Flúgos Futam Lányok hamár valamit írtok előbb járjatok vagy olvaSSatok utána ,s nem igaz,hogy az itthoni NS vagy szimpatizáns Oi skinek csak ezeket kedvelik na pont ha bármi észrevételetek lenne ide írjatok :

xantisocialx@vipmail.hu

U.I.: a Skrewdriver egy szó ;) a Strumwehr meg így írandó :)

Törpfalva

(Picurka, 2011.06.17 20:08)

A nácipárti hazafi nem hazaszerető,hanem hazaáruló!!!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24

Következő »