Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A skinheadek

2009.01.25

A skinehad magyarul bőrfejű.

A skinheadek eredete: Gyökerei a munkásosztályhoz, a szegényebb néprétegekhez csatolják.A nem dolgozó szakadt (drogos) hippik ellen voltak.A skinhead stílus az 50-es, 60-as években alakult ki.

Kép

A skinheadek  jellemző öltözködése:Kép

 

1.kopasz, tar fej (bőrfej)

2.poló,ing

3.huzentróger 

4.farmer, gyakorló nadrág 

5.feltűrt , vagy betűrt nadrág

6.bakancs (acél betétes),surranó

7.fehér,  vörös, fekete cipő fűző

 

Cipőfűzők jelentése:fehér:-a fehér faj, a tiszta lélek és a rasszizmus jelentése

                                    vörös:az hord ilyet aki már részt vett valamilyen rasszista indítéku utacai harcban. vagyis már megvan a tűzkeresztsége

 

                                    fekete:-nincs jelentése

Kép

Kép

Kép

A skinheadek zenei stílusa: A hírrekkel ellentétben nincs olyan hogy skinhead reggea, vagy ska mert az már nem skinhead (hanem sharp: a ruházatuk hasolnló a skinhead viselethez ,de az eszmélyük ellentétes).Az igazi skinhead zene oi és ns. pl.:-magyar:Archívum,titkolt ellenállás,divizió88,oi-kor,arrow cross,vendetta,valhalla,hunnia,vádló bitófák,a.c.a.b.Kép Kép Kép Kép Kép Kép

 

  -külföldi zenekarok: skrew driver, sleipnir, garatos podres ,sound track , strumwreh

Kép Kép
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Szigetvár

(Antifa, 2010.05.24 14:17)

Ha már vöröscsillagrol, sarló kalapácsrol beszélünk, tény és való,hogy a komcsi gulágokban,munkatáborokban rengeteg ember vesztette életét,de ez a Sztálin elvtárs rémuralma alatt volt! Ne keverjük össze a lenini kommunizmust a sztálini kommunizmussal, mert Lenin,Marx,Engels a tudományos kommunizmus megalkotói voltak,Sztálin meg egy véreskezü fasszopó diktátor! Ez a kurva nagy igazság! Ha gyűlölitek a kommunistákat ne Marxot,Engelst,vagy Lenint hanem Sztálint,Rákosit,Kádárt! REDSKINS!!! Oi Oi Oi!!!!!!

West

(QQcs, 2010.05.24 12:49)

Áve!
west012@freemail.hu kérdésem az lenne hogy mi a véleményed azokról akik vörös csillagot, sarló kalapácsot viselnek? Ugyanis azok is sok magyart elvittek, és persze több embert öltek meg mint a nácik!
A másik meg milyen magyarokat is öltek meg nácik? Ja a kertész imihez hasonlokat? Akik nem magyarnak érzik magukat? Vagy akik izraelre esküdnek fel a körülmetélésnél? vagy a cigányainkra gondoltál?
Érdekes az Én családomat nem bántották azok a "gonosz" nácik!

Munka

(Peti, 2010.05.22 18:31)

de ha nem dolgoznak akkor én elvenném tölük a segélyt!!!! vagy dolgoznak vagy nem kapnak pénzt enyi!! ha nem tetszik nekik akor huzanak el!!!!

Magyar

(Munka+Erkölcs, 2010.05.22 16:26)

Hát most mondhatnám, hogy mindenkinek magánügye milyen jelet mutogat, de hazudnék mert nekem az anarchia meg a vörös csillag nem tetszik! Ha kommunizmus lenne..az egyetlen dolog amit tetszene benne, de tényleg csak az, hogy mindenkinek lenne munkahelye, mert ha nem dolgozik akkor szétverik!
Én tudom, hogy szarnak rám onnan fentről, de én még inkább szarok rájuk! Akik egyedül nem az a JOBBIK! Peti nem is mondta senki, hogy az vagy. Elzavarni amúgy se lehet őket! Csak azért lenne jó mert, nem tudom kit idegesít rajtam kívül még de az a szöveg hogy Magyarországon élnek Romák és nem romák..az azért eléggé bosszantó!

AFAF

(Peti, 2010.05.21 20:22)

Én nem vagyok náci!!!!!! de Egyet értettem párdologal és szerintem itt is ugy kénne ha nem is elkergetni öket akor legalább mennyenek dolgozni!! de a legjobb ha elhuznak!!

AFSAF

(Peti , 2010.05.21 19:55)

én is ismerek olyan cigányt akivel 8 évig együt jártam suliba és 8-ra jöttki belöle hogy mert cigány és ugy gondolta sokan vannak elkezdet keménykedni!

west012@freemail.hu

(west012, 2010.05.21 19:52)

Engem nem hálózott be a média.És én nem azokról az emberekről beszéltem akik a cigányokat nem szeretik.
Ha valaki nem szereti a cigányokat az egy dolog mert olyanok amilyenek én se kedvelem azt a fajtát elhiheted.hanem azokról az emberekről akik magyar létükre horogkeresztet meg ss jelet vésetnek magukra és van hogy csak azért mert egyszer beszóltak neki a romák.És a rommákkal való problémát a kormány tudná csak megoldani sőt meg is oldhatta volna rég csak szarik rá tehát ugyanúgy szarik rád is csak hogy tudd.

Magyar

(Munka+Erkölcs, 2010.05.21 18:52)

"Mellesleg nem náci eszmét vallanak hanem NEMZETI SZOCIALIZMUST!"
hogy senkinek ne legyen kedve belekötni így elmagyarázom, hogy most nem a cigányokra mondtam!

Magyar

(Munka+Erkölcs, 2010.05.21 18:47)

Tudod ebből is látszik, hogy a média behálózott! Mert te is csak abban a hitvilágban élsz, hogy csak a fehér ember lehet rasszista. Elmondom neked a Cigányok jóval nagyobb rasszisták mint mi! ÉS akkor azt is hülyének tartod akit 40 éves korában kifosztanak a cigányok? Jó most jöhet az az érv hogy vannak normális cigányok. Nem azért utálom őket, mert cigányok, hanem amit csinálnak! Ugyanis nekem is volt pár olyan haverom! És szép lassan kijött mindből a cigány vér! És lassan már lenéztek, mert nem vagyok Pujáró vagy mi a faszom! SZóval nem mi vagyunk a rasszisták!
Mellesleg nem náci eszmét vallanak hanem NEMZETI SZOCIALIZMUST! ÉS azért ha beköltöznáék hozzátok és lófaszt nem csinálnék, sőt még én durrognék gondolom ti se kedvelnétek! Tudod van akinek már van élet tapasztalata!
Peti: Az a helyzet hogy sok felé ez van. Nem a bőrszín alapján ítélkezünk, hanem tapasztalatból! Legalábbis én igen!

west012@freemail.hu

(west012, 2010.05.21 07:06)

Jó mondjuk hogy a punkok és a antifa-k se tudtak sok mindenen változtatni de nem csak erről van szó.Hanem arról hogy a rasszisták olyan hülyék mind a segg.Egy magyar ember miért istenít és néz fel egy olyan személyre aki nagyon sok ártatlan magyar embert öletett meg.Egy magyar ember hogy vallhat náci eszméket?Ez itt a gond a műveletlenség meg a tájékozatlanság.Sok köcsög felhúzza az acélbetétest meg levágatja a haját és azt kiabálja hogy zsidók haza meg dögöljenek meg a cigányok meg a niggerek holott fogalma sincs semmiről csak valaki aki nagyon okos elhitette vele hogy ezt kell csinálnia mert ezt csinálja egy igazi hazafi.

Magyar

(Munka+Erkölcs, 2010.05.20 22:17)

Mindenki hogy jön a "nácikkal". Meg hogy nem csinálnak semmit:D Hát én még olyat se láttam volna hogy egy punk vagy egy antifa hirtelen változást hozott volna! Hol ott ők is elvannak az mellett hogy egyenlőség meg ilyenek. Azt se látom, kint az utcán hogy a punk kart karba öltve sétál egy bugrissal. Szóval nem csak a "nácik"nak van nagy szájuk interneten, de a favágóegyesületiek se türtőztetik magukat!
Akkor is Magyarország a MAGYAROKÉ!

west012@freemail.hu

(west012, 2010.05.20 20:09)

Sziasztok.Gondoltam feljövök és meg nézem mi megy most a vita.Szóval szomorúan tapasztalom hogy még mindig sok a hülye ember.A sok köcsög nácival meg a tököm ki van mert a fórumokon igen nagy a szájuk meg prédikálni is tudnak.De a helyzet az hogy már nagyon régóta vannak a náci tetvek de min is változtattak?
Csak a pofájuk jár.És még csak elveik sincsenek mert ugye hogy elveid legyenek intelligencia is kell.

Peti

(Peti, 2010.05.20 14:55)

én ugy vagyok vele hogy nem minden cigány egy rohadék mert van köztük normális is !!!!! nekem azokal van gondom akik leszarják hogy MAGYAR országon laknak meg utálják a magyarokat de mikor Pénz kell neki akor magyarnak valja magát ezek csak élösködnek az országon!! +a sok segéjböl jobban élnek mint az igazi magyarok!!!

Magyar

(Munka+Erkölcs, 2010.05.19 21:49)

Hát ez az..csak tudod sok hülye meghallgat egy zenét mi lesz belőle? Hát olyan ember akinek már ciki Magyarnak lenni. Rossz nézni hogy sok idétlen ember az ellen dolgozik, hogy Magyarország ismét a miénk legyen. És akkor még elkezdek helyet szorítani maguknak a s.h.a.r.p.-ok is..leszarok ki volt az igazi skinhead. Ha skinhead vagy Ha nem akkor is fontos hogy védd a hazádat, nem érdekel ha cigány ha sárga vagy akár zsidó vagy mit tudom én. Ne áruld el önmagad! Mert így 15-16-évesen oké hogy nagy lázadozás de ha visszahozzák a kötelező katonaságot rájössz, hogy igenis van hazád. Érdekes egészen 1960-ig nem lehetett hallani haza ellenesekről! Aztán amint a Katonaság megszűnt, amikor nem verték a hülye gyerek fejébe hogy BAZDMEG NEKED IS VAN HAZÁD, elkezdőtött az emo. Akkor ez a hülyeségis mint a favágó egyesületiek. ÉS akkor az aki még hisz benne leszólják. Gratulálok. Így bízzon a Magyar a Magyarban! Számomra az a Magyar aki nem hagyja hogy az otthonát romba döntsék!
Szebb jövőt!

Peti

(Peti, 2010.05.19 19:30)

igaz hogy nem egymás vérét kéne szivni hanem inkább össze kéne fogni!!!!!!

12345@freemail.hu

(Munka+Erkölcs, 2010.05.19 14:03)

Öregem. Vitatkoztok itt ezerrel. Mit foglalkozik mindenki azzal, hogy ki milyen neonáci vagy antifa? Most ez a legnagyobb divat? Az interneten fikázni egymást? Bajtársaim ébredjetek! Nem az interneten vesszük vissza hazánkat! Legyél akár skinhead, hungarista, hazafi, vagy akár jobb oldali punk! Mindenkinek szól ez az idézet: "A HAZA MINDEN ELŐTT"
Különben meg ti favágó egyesületiek! Nem igaz nem veszitek észre, hogy Itthon nincsenek fasiszták! A jobbik se fasiszta! Hanem erősen hazafi! Most nyissátok ki a szemeteket! A nagyszüleitek, egykor kinn a téren 1956-ban "remélhetőleg" az ellen harcolt, hogy elnyomják Magyarországot. Hihetetlen, hogy pár zene vagy mi eltérítette a fejetekből a hazaszeretetet. Sajnálatos és szomorú dolog!
De én akkor is HAZAFI VOLTAM, VAGYOK, LESZEK!
Annyit kérek mindenkitől! Térjetek már észhez! Nem Hitler változtat meg minket, nem Szálasi! Azok az idők elmúltak! Nincs is nagyon velük bajom, mert sokan róluk vesznek példát és legalább ők a hazát tartják előnyben! Most minden reményünk a JOBBIK!
Éljen a haza!
Szólásszabadságot!
Adjon Isten! Szebb jövőt!

üdvözlés

(Peti, 2010.05.19 09:07)

Boneheadeknek akor most azok a raszisták????

üdvözlés

(Peti, 2010.05.18 19:13)

Guten Morgen mindenkinek

asD

(No.Name, 2010.05.15 21:10)

Skinheadek nem Rasszisták és nem Nacionalisták!(erre példa a fekete skinek.)
Boneheadeknek nevezzük azokat akik Skinheadekből váltak ki és lettek jobboldalisok.. Szintugy tévedés, hogy a Skinek nem hallgatnak Ska-t, mert igenis hallgatnak!

Szigetvár

(Hungarista, 2010.05.14 08:41)

Kitartás.
Szebb jövöt.
88.
Sieg Heil


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24

Következő »